Μάντζιος: «Είμαστε μακριά από την 4η θέση, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να πλησιάσουμε»

Μάντζιος: «Είμαστε μακριά από την 4η θέση, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να πλησιάσουμε»

Ο Άκης Μάντζιος, μίλησε μετά την νίκη του Άρη επί της Λαμίας (3-0) και τόνισε πως θα προσπαθήσει η ομάδα του να πλησιάσει την τέταρτη θέση.

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για τον Άρη ώστε να καταβάλει την αντίσταση της Λαμίας (3-0) για την δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

Μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του, ο Άκης Μάντζιος, μιλώντας στις καθιερωμένες δηλώσεις, τόνισε πως θα προσπαθήσει η ομάδα του να πλησιάσει την τέταρτη θέση, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Σίτι και Άρσεναλ άνοιξαν τον δρόμο στη Λίβερπουλ του Κλοπ: Αυτή είναι η μάχη τίτλου της Premier League εννέα αγωνιστικές πριν από το τέλος

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν κερδίζεις σίγουρα είναι καλό. Ξεκινήσαμε καλά τα playoffs με 2/2. Σημαντική νίκη και σήμερα με καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Δεν μένουμε εδώ, ξεκουραζόμαστε και κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Είμαστε μακριά από την 4η θέση, έχουμε πολλά ντέρμπι, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να πλησιάσουμε.

Θα κάνουμε την προσπάθεια και θα δούμε αν πετύχουμε κάτι. Για εμάς ήταν ένα κίνητρο πως ήταν το πρώτο παιχνίδια για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Εμείς το είπαμε και θα το κάνουμε θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια των playoffs».

Για τους τρεις διαφορετικούς σκόρερ: «Με νοιάζει να σκοράρει η ομάδα, δεν κοιτάω ποιος βάζει γκολ. Σκόραραν σήμερα και ο Μπράμπετς και ο Μάνου. Ήταν καιρό εκτός, 11 μήνες, βγάζει κόπωση, θέλει διαχείριση και θα βελτιωθεί κι άλλο στη συνέχεια. Το επόμενο πρωτάθλημα του ανήκει. Είναι σημαντικό που σκόραρε όπως και για όλα τα παιδιά που πετυχαίνουν γκολ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ