Βόκολος: «Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την σεζόν – Τον Κοντονίκο το υπολογίζουμε και τον πιστεύουμε»

Βόκολος: «Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την σεζόν – Τον Κοντονίκο το υπολογίζουμε και τον πιστεύουμε»

Ο Λεωνίδας Βόκολος, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Άρη στάθηκε στην εικόνα των παικτών του όλη τη φετινή σεζόν.

Η Λαμία θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο αν αξιοποιούσε τις φάσεις στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης με τον Άρη, αλλά γνώρισε την ήττα με 3-1.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στην εικόνα των παικτών του όλη τη φετινή σεζόν, αλλά και στο πρώτο γκολ του 19χρονου Κοντονίκου.

Διαβάστε επίσης: Σίτι και Άρσεναλ άνοιξαν τον δρόμο στη Λίβερπουλ του Κλοπ: Αυτή είναι η μάχη τίτλου της Premier League εννέα αγωνιστικές πριν από το τέλος

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, εγκλωβίσαμε τον Άρη και ήμασταν αρκετά καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, δεχτήκαμε τα γρήγορα γκολ, κάτι που μας οδήγησαν στην ήττα. Είναι η πέμπτη ήττα στη σειρά, αλλά είναι και η είσοδος της ομάδας στα Play Off, κάτι που κάνει δύσκολο το έργο μας. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την σεζόν».

Για το γκολ του 19χρονου Κοντονίκου: «Το παιδί το υπολογίζουμε, του δίνουμε χρόνο συμμετοχής και τον πιστεύουμε. Τώρα πρέπει να έχει το κεφάλι κάτω, να συνεχίσει να δουλεύει, για να δείξει περισσότερα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ