Ελίασον: «Απίστευτο συναίσθημα που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη»

Ελίασον: «Απίστευτο συναίσθημα που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη»

Ο Ελιάσον ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ και αυτός που έκρινε το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με buzzer beater του Ελιάσον η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στην «Opap Arena» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Superleague και έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Μετά το τέλος του ντέρμπι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ένωσης στάθηκε στο πόσο δεμένη είναι η ομάδα του, αλλά και στο συναίσθημα που του προκάλεσε το να κρίνει ένα τόσο σπουδαίο ματς.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία των play-offs μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού (pic)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Απίστευτο συναίσθημα. Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη σε ένα γεμάτο γήπεδο, σε ένα τόσο κρίσιμο ντέρμπι».

«Εχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Εχουμε ένα γκρουπ με παίκτες με ποιότητα, ο προπονητής επιμένει σε ένα σύνολο δεμένο όπου όλοι είμαστε μέρος αυτού του γκρουπ. Είμαστε καλοί παίκτες ως μονάδες και ένα δυνατό σύνολο, όποτε αυτό που συμβαίνει είναι ότι δεν είναι μόνο οι 11 που ξεκινάνε, ακόμα και στο τελευταίο 20λεπτο μπορούν να γίνουν πολλά».

«Σίγουρα είναι κρίσιμη νίκη, ξέρω ότι έχουμε αλλά δυο ματς μπροστά όποτε πρέπει να ξεκουραστούμε για να σταθούμε αντάξιοι στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ