Πρόβλημα με Ορτέγκα, αλλαγές με Άρη

Πρόβλημα με Ορτέγκα, αλλαγές με Άρη

Κίνι και Ρίτσαρντς ετοιμάζονται για φανέλα βασικού, τι γίνεται με Όρτα και Αλεξανδρόπουλο

Την πρώτη του νίκη στα πλέι-οφ θα επιδιώξει να πάρει αύριο το βράδυ στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη περιμένοντας πως σε αυτή την εβδομάδα (την Κυριακή πάει στην Λαμία) τα αποτελέσματα θα τον φέρουν πιο κοντά στην κορυφή.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει αλλαγές για τον αυριανό αγώνα έχοντας στο μυαλό του τόσο την τριάδα που «τρέχει» (ΑΕΚ, Άρης, Λαμία) όσο βεβαίως και το ιστορικό ματς του Ολυμπιακού με την Φενέρ, το πρώτο για την προημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: «Ντόμινο» εξελίξεων με τους προπονητές στη Euroleague: Μετά τον Αταμάν ο… Πασκουάλ

Μια από τις δεδομένες αλλαγές θα είναι αυτή του Φρανσίσκο Ορτέγκα καθώς ο Αργεντινός αριστερός μπακ έχει ενοχλήσεις στο πόδι μετά το ματς με την ΑΕΚ και για αυτό θα προφυλαχθεί. Δεν δείχνει κάτι το σοβαρό όμως δεν υπάρχει λόγος πίεσης και ρίσκου, με τον Ρίτσαρντς να ετοιμάζεται να πάρει την θέση του. Ο Μεντιλίμπαρ συνάμα σκέφτεται να ξεκουράσει και τον Ροντινέι που έπαιξε «σφίγγοντας τα δόντια» με την ΑΕΚ παρότι δεν ήταν 100% έτοιμος. Ο Κίνι είναι αυτός που θα πάρει λογικά τη θέση του.

Για τις υπόλοιπες θέσεις ο Βάσκος το πιθανότερο είναι πως θα αποφασίσει μετά την τελευταία προπόνηση, το απόγευμα. Δεν θα πάει σε σαρωτικές αλλαγές ενώ ρόλο θα παίξει και η κατάσταση των Όρτα και Αλεξανδρόπουλου. Ο Πορτογάλος μέσος είναι καλύτερα, θα είναι δεδομένα έτοιμος για την Φενέρ με τον Μεντιλίμπαρ να αποφασίζει για τον χρόνο που θα του δώσει, τόσο αύριο με τον Άρη όσο (κυρίως) με την Λαμία. Ο Αλεξανδρόπουλος επίσης θα δοκιμάσει να προπονηθεί ελπίζοντας πως οι ενοχλήσεις στη μέση θα υποχωρήσουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορέσει να είναι ξανά διαθέσιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ