«Ντόμινο» εξελίξεων με τους προπονητές στη Euroleague: Μετά τον Αταμάν ο… Πασκουάλ

«Ντόμινο» εξελίξεων με τους προπονητές στη Euroleague: Μετά τον Αταμάν ο… Πασκουάλ

Μετά τον Εργκίν Αταμάν το... χάος για την Εφές που σύμφωνα με δημοσίευμα στο εξωτερικό βρήκε τον «αρχιτέκτονα» της νέας σεζόν.

Στο τέλος της περασμένης σεζόν ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε από τον πάγκο της Εφές και ο τουρκικός σύλλογος εμπιστεύτηκε τα «κλειδιά» στον Ερντέμ Τζαν.

Όμως, ο Τούρκος τεχνικός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την φετινή σεζόν στον απαιτητικό πάγκο της Εφές και αντικαταστάθηκε από τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Η τσαντίλα των «ερυθρολεύκων», τα χαμόγελα για τον Όρτα και ο Αλεξανδρόπουλος

Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα στο εξωτερικό, η Εφές φαίνεται πως έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον επόμενο προπονητή της, που το βεληνεκές του έρχεται να αντικαταστήσει ουσιαστικά τον κόουτς Αταμάν.

Όπως αναφέρει ο Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι στο ρεπορτάζ του, ο Τσάβι Πασκουάλ του θα είναι ο προπονητής της ομάδας της Κωνσταντινούπολης από την επόμενη σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και έβαλε την υπογραφή του σε ένα νέο πολυετές deal με την Εφές.

Θυμίζουμε πως, ο Πασκουάλ παρά τις προτάσεις που είχε το περασμένο καλοκαίρι, επέλεξε να τιμήσει το συμβόλαιό του και να μείνει στη Ρωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ