Τι κάνει ο Μπακασέτας όταν αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (vids)

Τι κάνει ο Μπακασέτας όταν αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (vids)

Ο Τάσος Μπακασέτας θα παίξει για πρώτη φορά από την επιστροφή του στην Ελλάδα αντίπαλος με την ΑΕΚ σε μία ιδιαίτερη συνθήκη για τον ίδιο.

Από τον περασμένο Ιανουάριο ο Τάσος Μπακασέτας επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά δεν το έκανε για λογαριασμό της ΑΕΚ όπως πολλοί ίσως θα περίμεναν. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας υπέγραψε στον Παναθηναϊκό που έδειξε πως τον ήθελε περισσότερο από κάθε άλλον, με την Ένωση ουσιαστικά να μην ασχολείται με την περίπτωσή του, όπως ο ίδιος ο Ματίας Αλμέιδα παραδέχθηκε, καθώς είχε άλλες προτεραιότητες μεταγραφικά.

Το γεγονός όμως ότι ήταν συνδεδεμένος με την ΑΕΚ, η οποία ήταν και η ομάδα που υποστήριζε από μικρός αφού δεν το έχει κρύψει και ο ίδιος, προκάλεσε μεγάλο ντόρο. Για το αν έκανε καλά που πήγε στον Παναθηναϊκό, αν θα έπρεπε να έχει κάνει κίνηση η Ένωση και πολλά άλλα. Ο Μπακασέτας πάνω από όλα είναι επαγγελματίας και αφού έκρινε πως οι «πράσινοι» ήταν η σωστή επιλογή για την καριέρα του, κάθε άλλη κουβέντα είναι περιττή.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Ποιες θα είναι οι δομικές αλλαγές που θα γίνουν από το 2026

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να παίξει εναντίον της πρώην ομάδας του. Κόντρα σε εκείνη με τη φανέλα της οποίας έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα και έπαιξε για πρώτη φορά στο Champions League. Δεν θα είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Μπακασέτας θα παίξει αντίπαλος με την ΑΕΚ. Θα είναι όμως η πρώτη μετά την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και σίγουρα είναι ιδιαίτερη.

Τι έχει κάνει όμως όσες φορές αντιμετώπισε στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας; Η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις καθώς έχει αγωνιστεί απέναντι στον Δικέφαλο επτά φορές, με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και του Πανιώνιου, έχοντας πάρει μία νίκη, μία ισοπαλία ενώ ηττήθηκε πέντε φορές. Μάλιστα δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ ούτε να δώσει κάποια ασίστ.

Κάτι που θα θέλει σίγουρα να κάνει στο αυριανό ματς που είναι τελικός για την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα περιθώριο για άλλη απώλεια αν θέλει να μείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου και στην προσπάθειά του για αντεπίθεση, χρειάζεται από τον αρχηγό της Εθνικής να βγει μπροστά. Αρχής γενομένης από το αυριανό ντέρμπι της Λεωφόρου.

Aξίζει να σημειωθεί πάντως πως το περασμένο καλοκαίρι αντιμετώπισε την ΑΕΚ ως παίκτης της Τράμπζονσπορ σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τουρκία, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με 3-1. Ο Μπακασέτας είχε την ασίστ στο γκολ των γηπεδούχων ενώ προς το τέλος του ματς νικήθηκε από τον Αθανασιάδη σε εκτέλεση πέναλτι. Ως παίκτης της ΑΕΚ πάντως, ο 30χρονος άσος έχει καταγράψει 103 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 20 γκολ και 13 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ