«Θέμα με Ίβιτς στον ΠΑΟΚ»

«Θέμα με Ίβιτς στον ΠΑΟΚ»

Αν ο Λουτσέσκου δεν πάρει το πρωτάθλημα θα τον αντικαταστήσει ο Βλάνταν Ιβιτς», γράφουν στη Ρωσία, ενώ ο αδελφός του το αφήνει ανοικτό και ο ΠΑΟΚ το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε έστω και δύσκολα (3-1) τη Λαμία, παραμένει στη μάχη του τίτλου και είναι μέσα στο Κόνφερενς Λιγκ, αλλά στη Ρωσία λένε ότι υπάρχει θέμα με Λουτσέσκου και Βλάνταν Ιβιτς!

Συγκεκριμένα ρωσικά ΜΜΕ μετέδωσαν σχετική πληροφορία Ρώσου δημοσιογράφου, που θεωρείται εξπέρ στα μεταγραφικά, ενώ για το θέμα μίλησε και ο Ιλια Ιβιτς, ενώ ο ΠΑΟΚ διαψεύδει!

Διαβάστε επίσης: Κίναν Έβανς… effect: Ο μαγικός αριθμός που κάνει τη Euroleague να υποκλίνεται στο ταλέντο του (vids)

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Ο Βλάντιμιρ Ίβιτς, ο οποίος απολύθηκε από τη θέση του προπονητή της Κράσνονταρ φέτος τον Μάρτιο, θεωρείται από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ως ο νέος προπονητής της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το Grandsport, ο Ίβιτς ενδέχεται να αντικαταστήσει τον νυν τιμονιέρη της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός, του οποίου το συμβόλαιο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ενδέχεται να αποχωρήσει πρόωρα από την ομάδα, εάν ο ΠΑΟΚ δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Να θυμίσουμε ότι στον ΠΑΟΚ αγωνίζεται ο Ρώσος μέσος Μαγκόμεντ Οζντόεφ, γνωστός για τις εμφανίσεις του με Ζενίτ, Ρούμπιν και Λοκομοτίβ.

Στα πλέι οφ που ξεκίνησαν πρόσφατα για το πρωτάθλημα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη 2η θέση. Η ομάδα έχει 63 πόντους. Η AEK βρίσκεται 2 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ και προηγείται της βαθμολογίας», τονίζει η «Σοβιέτσκι Σπορτ» σε δημοσίευμά της (πριν την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ και για αυτό αναφέρεται στη βαθμολογία προ των ματς της τρίτης αγωνιστικής των πλεϊ οφ).

Από την πλευρά της η επίσης ρωσικής «kubnews» γράφει: «Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ιβάν Κάρποφ, εκτός από τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του πρώην προπονητή της Κράσνονταρ δείχνουν η τουρκική Τραμπζονσπόρ και η Μπεσίκτας.

Να θυμίσουμε ότι στις 13 Μαρτίου η Κράσνονταρ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου με τον προπονητή Βλαντιμίρ Ίβιτς, ο οποίος ήταν επικεφαλής του συλλόγου από τον Ιανουάριο του 2023.

Και στις 14 Μαρτίου, ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Μουράντ Μουσάεφ έγινε πρώτος προπονητής της Κράσνονταρ. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Μουσάεφ ήταν ήδη επικεφαλής της ομάδας από το 2019 έως το 2020. Κάτω από αυτόν, οι «μαυροπράσινοι» έκαναν το ντεμπούτο τους στο UEFA Champions League. Υπό την ηγεσία του, ο σύλλογος έπαιξε 126 επίσημους αγώνες».

«Ο αδερφός του πρώην προπονητή της Κράσνονταρ, Βλάντιμιρ Ίβιτς, Ίλια Ίβιτς, δήλωσε στο Match TV ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για ενδεχόμενο πρόσληψης του στον ελληνικό ΠΑΟΚ. Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Ivan Karpov στο κανάλι του στο Telegram ανέφερε ότι ο πρώην προπονητής της Κράσνονταρ, Βλάντιμιρ Ιβιτς, θα μπορούσε να ηγηθεί του ΠΑΟΚ.

Ιβιτς: «Δεν αποκλείω τίποτα»

Μια ερώτηση, μια απάντηση από το ρωσικό μέσο και τον Ιλια Ιβιτς:

— Τα ΜΜΕ γράφουν ότι ο αδερφός σου Βλαντιμίρ Ίβιτς μπορεί να ηγηθεί του ελληνικού ΠΑΟΚ. Είναι έτσι;

«Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό τώρα, αλλά δεν αποκλείω τίποτα», είπε ο Ιλια Ιβιτς στο Match TV.

Στις 13 Μαρτίου, η Κράσνονταρ ανακοίνωσε την παραίτηση του Ίβιτς από τον προπονητή».

Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ

Όπως μετέδωσε το ίδιο κανάλι, «Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Παντελής Θωμάρεης, δήλωσε στο Match TV ότι ο σύλλογος δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τη θέση του προπονητή της ομάδας.

Νωρίτερα, η Grandsport ανέφερε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, θα αποχωρήσει από τη θέση του εάν δεν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με την ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο κύριος υποψήφιος για την αντικατάσταση του Λουτσέσκου είναι ο πρώην προπονητής της Κράσνονταρ, Βλαντιμίρ Ίβιτς.

Ο αδερφός του πρώην προπονητή της Κράσνονταρ, Ίλια Ίβιτς, δήλωσε στο Match TV ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι ο αδερφός του θα ηγηθεί του ΠΑΟΚ.

— Τα ΜΜΕ γράφουν ότι ο νυν προπονητής της ομάδας, Λουτσέσκου, μπορεί να αποχωρήσει από τη θέση του το καλοκαίρι και τη θέση του να πάρει ο Βλαντιμίρ Ίβιτς. Πώς μπορείτε να το σχολιάσετε αυτό;

— Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα προημιτελικά του Conference League και δίνει μάχη για το πρωτάθλημα. Πώς μπορείτε να ρωτήσετε μετά από αυτό για την πιθανή αποχώρηση του Λουτσέσκου από τον σύλλογο; Μόλις του ανανεώσαμε το συμβόλαιο. Αυτοί που διαδίδουν τέτοιες φήμες είναι τρελοί», είπε ο Θωμάρεης στο Match TV.

πηγή: In.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ