ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι «Δικεφάλων» με φόντο την κορυφή

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι «Δικεφάλων» με φόντο την κορυφή

Σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (7/4, 20:30) για την 4η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague, σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Μία σπουδαία αναμέτρηση περιλαμβάνει το μενού της Κυριακής (7/4) για την 4η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί στις 20:30 τον ΠΑΟΚ στην «Opap Arena».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 66 βαθμούς, ενώ η «Ένωση» ακολουθεί με 65. Όπως καταλαβαίνει κανείς, το αποψινό ντέρμπι είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Το αστέρι του Θρύλου «τρελαίνει» την Ευρώπη και στον Πειραιά… τρίβουν τα χέρια τους

Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα με σκορ 2-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 της Λαμίας στην Τούμπα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτσι αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Μοναδικός απόντας είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που συνεχίζει με ατομικό και δεν υπολογίζεται (και) για το συγκεκριμένο ματς.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τη μίνι προετοιμασία του για το ντέρμπι. Ο Γιόνι Ότο προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το μεγάλο παιχνίδι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Γιόνσον, Σιμάνσκι – Άμραμπατ, Πινέδα, Ελίασον – Λιβάι

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον – Μπράντον

Διαιτητής: Ντάνιελ Στεφάνσκι (Πολωνία)
Βοηθοί: Νταβίντ Γκόλις, Μιχάλ Ομπούκοβιτς
Τέταρτος: Αριστομένης Κουτσιαύτης
VAR: Πάβελ Μάλεκ
AVAR: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ