ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ματς-παγίδα στο ΔΑΚ έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Τη Λαμία αντιμετωπίζει η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την 4η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (17:00).

Την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των playoffs πανηγύρισε μεσοβδόμαδα ο Ολυμπιακός. Σοβαροί και αποφασισμένοι οι «ερυθρόλευκοι», δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Άρη. Άλλη μια καλή εμφάνιση από τους Πειραιώτες, που είχαν σταθεί εξαιρετικά και στην Αγιά Σοφιά, αλλά δεν κατάφεραν να αποδράσουν με βαθμό ή βαθμούς. Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 60 βαθμούς ο Ολυμπιακός, περιμένει στραβοπατήματα των άλλων ομάδων για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Με το μυαλό και στη Φενέρμπαχτσε η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς την Πέμπτη (11/4) υποδέχεται τους Τούρκους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Προφανώς και θα υπάρξει ένα μίνι-rotation από τον Ισπανό τεχνικό, με τους Τσικίνιο, Φορτούνη, Κάρμο να βρίσκονται εκτός αποστολής. Εκτός και ο τιμωρημένος Ποντένσε, αλλά και ο Ορτέγκα. Αναλυτικά η αποστολή: Καρβάλιο, Αμπι, Βέζο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Πασχαλάκης, Όρτα, Ροντινέι, Τζολάκης, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπότης, Ιμπόρα, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Ναβάρο, Μπιανκόν. «Πάντα περιμένω μια τέτοια αντίδραση ειδικά μετά τον τρόπο που χάσαμε από την ΑΕΚ, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ξέραμε πως μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά και αυτή τη φορά να κερδίσουμε. Αυτό κάναμε, παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη. Φυσικά και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αποπροσανατολιστείς όταν ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς, όμως η δουλειά μας είναι να προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Λαμία. Είναι σαφές, το γνωρίζουμε όλοι πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να κάνουμε άλλη λάθη στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Επομένως όλη μας η προσοχή πρέπει να είναι σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Λαμία θα τα δώσει όλα σε αυτό το παιχνίδι, για αυτό και εμείς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας μόνο εκεί. Δεν πρέπει να σκεφτούμε από τώρα το επόμενο ματς. Το ματς με την Λαμία είναι ο σημαντικότερος αγώνας», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού για το σημερινό παιχνίδι.

Εβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ η Λαμία, αλλά δεν μπόρεσε να του κάνει και την… ζημιά. Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε και από την Τούμπα η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, γνωρίζοντας την τρίτη της ήττα στην διαδικασία των playoffs. Δίχως βαθμολογικό κίνητρο οι γηπεδούχοι, παλεύουν όλα τα ματς. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λεωνίδας Βόκολος, ενώ δεν αντιμετωπίζει και ιδιαίτερα προβλήματα.

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ