ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Ντέρμπι τίτλου στην Αγιά Σοφιά. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League (20:30).

Εβγαλε τα… μάτια της στη Λεωφόρο η ΑΕΚ. Από τα πρώτα λεπτά βρέθηκε μπροστά στο σκορ η Ενωση, αλλά τελικά, έφυγε με άδεια χέρια.  «Πλήρωσε» και τα λάθη του Μουκουντί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από περίπου έξι μήνες! Βέβαια, είναι μια ήττα που την έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στους 65 πόντους ο δικέφαλος, «καίγεται» για το τρίποντο στο αποψινό εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μονάχα τη νίκη αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι», προκειμένου να επιστρέψουν στην πρώτη θέση της κατάταξης. Έχει και την προϊστορία με το μέρος της η ΑΕΚ, καθώς στις αναμετρήσεις της Αγιά Σοφιάς απέναντι στους «ασπρόμαυρους», μετράει 3/3 νίκες με συνολικά γκολ 8-0. Δίχως τον τραυματία Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα παραταχθεί και στο αποψινό παιχνίδι η Ενωση. Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Πινέδα και Άμραμπατ πιθανότατα θα είναι στην εντεκάδα, ενώ ο Εζέκιελ Πόνσε ενδέχεται να ξεκινήσει αντί του Λιβάι Γκαρσία.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έρχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια με ανεβασμένη ψυχολογία. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά και την ήττα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Νάσμπεργκ και Εκόνγκ, ενώ επιστρέφει ο Γιόνι Ότο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας. Όσον φορά τα πλάνα για το αρχικό σχήμα, ερωτηματικό παραμένει το ποιος εκ των Κωνσταντέλια και Μουργκ θα ξεκινήσει ως «δεκάρι».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο ΠΑΟΚ θα έχει το μυαλό και στον προημιτελικό του Europa Conference League. Την Πέμπτη (11/4) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κλαμπ Μπριζ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ