Πόνσε: «Το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό, να δουλέψουμε τα λάθη μας»

Πόνσε: «Το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό, να δουλέψουμε τα λάθη μας»

Ο Εσέκιελ Πόνσε σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι των Δικεφάλων ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το πρωτάθλημα παραμένει ανοικτό και πρέπει η ΑΕΚ να συνεχίζει να παλεύει μέχρι το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε μετά το αρχικό 2-0 της ΑΕΚ και έφτασε στην ισοφάριση, φεύγοντας από την OPAP Arena με έναν πολύτιμο βαθμό, που τον κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Ο Εσέκιελ Πόνσε μετά την λήξη στο ντέρμπι των Δικεφάλων, τόνισε ότι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι μια ανοιχτή υπόθεση, ενώ ανέφερε ότι η Ένωση πρέπει να δουλέψει πάων στα λάθη της.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κούγια από τη Λαμία: Μήνυση για στημένα πρωταθλήματα με 59 κατηγορούμενους- Την καταθέτει μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εσέκιελ Πόνσε στην COSMOTE TV: «Όπως είπε και ο προπονητής ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος, σήμερα και οι δύο παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο.

Η πρόθεσή μας σε όλα τα ματς είναι να μπούμε μέσα για να κερδίσουμε, πρέπει να δουλέψουμε τα λάθη μας και να διεκδικήσουμε σε όλα τα ματς τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ