Οζντόεφ: «Αντιμετώπισα κάποια ψυχολογικά προβλήματα, αλλά είμαι ξανά πίσω και νιώθω καλά»

Οζντόεφ: «Αντιμετώπισα κάποια ψυχολογικά προβλήματα, αλλά είμαι ξανά πίσω και νιώθω καλά»

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ στάθηκε σε ένα προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα, αλλά και στην αποψινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (2-2) κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ να είναι ο άνθρωπος που έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Ο Ρώσος μέσος μίλησε μετά το ματς και τόνισε πως είναι χαρούμενος για την εμφάνιση του δικεφάλου, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα προσωπικό του θέμα και στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Οι δηλώσεις του Μαγκομέντ Οζντόεφ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Για τον βαθμό και για την εμφάνισή μας. Όλοι παίξαμε σήμερα για τον άλλον. Θέλω να πω κάτι άλλο όμως. Το τελευταίο διάστημα είχα πολλά προβλήματα. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία παιχνίδια και έπαιζα με αυτό. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπισα κάποια ψυχολογικά προβλήματα.

Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου ο προπονητής, ο πρόεδρος με έπαιρναν συνεχώς και με στήριζαν με όμορφα λόγια, ώστε να ξεπεράσω αυτό που αντιμετώπιζα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Με τη βοήθειά τους το ξεπέρασα, είμαι ξανά πίσω και νιώθω καλά. Ο κ. Λουτσέσκου μου έλεγε πόσο με πιστεύει συνεχώς και αυτό με βοήθησε.

Καταλαβαίνω τον κόσμο που περιμένει πολλά από εμένα. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς και τους ευχαριστώ. Ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας και είμαι χαρούμενος τώρα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ