ΑΕΚ : Σενάριο για Μπεργκ

ΑΕΚ : Σενάριο για Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες, με τον Σουηδό να έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της Ένωσης.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού για να πλαισιώσει τον Μάρκο Λιβάγια στη γραμμή κρούσης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αραούχο που θα συνεχίσει στη Λας Πάλμας.

Μεταγραφικό σενάριο μπλέκει την Ένωση με τον Μάρκους Μπεργκ. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, φαίνεται πως έχει τσεκάρει την περίπτωση του Σουηδού επιθετικού, με τον τελευταίο να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Βέβαια να αναφερθεί ότι οι κιτρινόμαυροι είναι σχεδόν αδύνατο να προσφέρουν συμβόλαιο στον Μπεργκ ανάλογο με εκείνο της Αλ Αΐν η οποία του προσφέρει 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Οι Σαουδάραβες λοιπόν, θα χρειαστούν μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση για να παραχωρήσουν τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και όλα αυτά κάνουν την περίπτωση του Σουηδού επιθετικού εξαιρετικά δύσκολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ