Κυριάκος Κυριάκος: «Δεν πρέπει να μουτζουρωθεί το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών»

Κυριάκος Κυριάκος: «Δεν πρέπει να μουτζουρωθεί το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών»

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους διαιτητές στα πλέι οφ, διά στόματος Κυριάκου Κυριάκου.

Ο Κυριάκος Κυριάκος μετέφερε από το Βέλγιο τη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα της διαιτησίας στα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Άρη στα πλέι οφ.

Το μέλος του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τόνιζε χαρακτηριστικά πως «δεν πρέπει να μουτζουρωθεί το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών».

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Φενέρμπαχτσε (pic)

Όσα είπε ο Κυριάκος:

«Για τη συνάντηση κανένα σχόλιο αφενός, αφετέρου είμαστε εδώ για μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά που έχει αντίκτυπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φέτος έχουν καταλάβει όλο πόσο αναγκαίες είναι οι επιτυχίες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή η δική μας και του Ολυμπιακού, γιατί ανεβάζει συνολικά και τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Ευρώπη. Υπάρχουν κανόνες και όλα όσα έχουμε συμφωνήσει να ισχύουν στα παιχνίδια των πέντε ομάδων. Δεν γίνεται να συμφωνήσουμε εμείς με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό στα… τρία κόρνερ, πέναλτι!

Όλο αυτό έχει αντίκτυπο και σε ένα φανταστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα που βλέπουμε φέτος, ένα πρωτάθλημα που αυτός που θα το κατακτήσει, μπορεί να περηφανεύεται ότι θα κατακτήσει το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ