Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Φενέρμπαχτσε (pic)

Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Φενέρμπαχτσε (pic)

Μοναδικός απόντας για τον Ολυμπιακό ο τιμωρημένος Ντάνιελ Ποντένσε ενώ μετά από καιρό είναι σε αποστολή ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League με τη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Mετά από καιρό επιστρέφει σε αποστολή ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση ενώ εκτός έμεινε ο Ντάνιελ Ποντένσε ο οποίος είναι τιμωρημένος. Στην αποστολή και ο Ορτέγκα που είναι και πάλι διαθέσιμος μετά τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: «Θεωρούμε επιβεβλημένο να παίξουμε με ξένους διαιτητές τα ματς μεταξύ των πέντε»

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης (11/4, 19:45) απέναντι στη Fenerbahce, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (10/4), που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αλεξανδρόπουλος, Κάρμο, Καρβάλιο, Τσικίνιο, Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ντόη, Ορτέγκα, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ