«Δίπορτο» του ΠΑΟΚ με Κόντε και Πούκι

«Δίπορτο» του ΠΑΟΚ με Κόντε και Πούκι

Ο ΠΑΟΚ κρατάει ανοιχτές τις πόρτες και στον Πούκι και στον Κόντε, προχωρώντας σε παράλληλες συζητήσεις και με τους δύο.

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να περιμένουν απαντήσεις στις προτάσεις που έχουν καταθέσει για να κλείσουν έναν επιθετικό, αλλά δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Οι επιτελείς του Δικέφαλου προχωρούν σε παράλληλες συζητήσεις με τον Τεέμου Πούκι και τον Πέδρο Κόντε, για να μη χάνεται πλέον καθόλου χρόνος.

Ο Φινλανδός επιθετικός έχει ζητήσει 1 εκ. ευρώ τον χρόνο και τριετές συμβόλαιο, ενώ ο ΠΑΟΚ του δίνει έως 800.000 ευρώ για κάθε έναν χρόνο επίσης σε τριετές συμβόλαιο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πιο κοντά τις τελευταίες μέρες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, αλλά οριστική απάντηση δεν έχει δοθεί.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν από το Σάββατο (16/6) και νέες επαφές με τον Πέδρο Κόντε, προχωρώντας ουσιαστικά σε παράλληλες συζητήσεις με δύο επιθετικούς για να μπορέσουν να κερδίσουν χρόνο ώστε να κλείσει το θέμα του φορ τις επόμενες μέρες.

Στον Δικέφαλο ευελπιστούν ότι το πολύ μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του επιθετικού, καθώς μετά τους Κόντε και Πούκι, υπάρχει στα υπόψιν και η περίπτωση του Λεσκάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ