Απορρίφθηκε η έφεση της Λαμίας στο Διαιτητικό, καταβάλλει 170.000 ευρώ στον Αντέτζο

Απορρίφθηκε η έφεση της Λαμίας στο Διαιτητικό, καταβάλλει 170.000 ευρώ στον Αντέτζο

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η έφεση της Λαμίας κατά του Ντάνιελ Αντέτζο απορρίφθηκε και πως η ομάδα θα πρέπει να τον πληρώσει ένα σημαντικό ποσό.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την Παρασκευή (12/4) την έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Λαμία κατά της πρωτόδικης απόφασης καταβολής όλου του ποσού που αιτείτο ο πρώην ποδοσφαιριστής της, Ντάνιελ Αντέτζο.

Ως εκ τούτου η ομάδα της Φθιώτιδας θα πρέπει πλέον να πληρώσει όλα τα χρήματα που είχαν επιδικαστεί προς τον Νιγηριανό αμυντικό, ήτοι ένα ποσό που αγγίζει τις 170.000 ευρώ. Ο Αντέτζο είχε προσφύγει στα δικαστήρια τον περασμένο Ιανουάριο διεκδικώντας την ελευθέρας του μετά από 5,5 χρόνια στη Λαμία, την οποία και εν τέλει κέρδισε.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για Έβανς και Ολυμπιακό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση:

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την από 01.02.2024 έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 κατά του ποδοσφαιριστή Ντάνιελ Αντέτζο και της με αριθμό 125/2024 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Υποχρεώνει την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 να καταβάλει στον αιτούντα ποδοσφαιριστή το συνολικό καθαρό ποσό των 169.949,85 ευρώ, όπως αναλυτικά αναφέρεται στο σκεπτικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ