Προτάθηκε και ο Γκονζάλες στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε και ο Γκονζάλες στον Ολυμπιακό

Ο κεντρικός αμυντικός της Κόστα Ρίκα προτάθηκε στους ερυθρόλευκους και το όνομα του διεθνούς στόπερ είναι στα υπόψιν των πειραιωτών. Το προ διετίας «σίριαλ» που δεν προχώρησε και το ενδεχόμενο ν’ ασχοληθούν ξανά στο μεγάλο λιμάνι με τον σέντερ μπακ της Μπολόνια.

Το όνομα του Τζιανκάρλο Γκονζάλες είναι γνωστό στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Κοσταρικανός αμυντικός υπήρξε στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ομάδας του Πειραιά πριν από δύο καλοκαίρια, όταν ο 30χρονος άσος αγωνίζονταν στην Παλέρμο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης προτάθηκε και πάλι στους ερυθρόλευκους.

Ο διεθνής σέντερ μπακ της Μπολόνια αγωνίστηκε μάλιστα στο χθεσινό παιχνίδι της Κόστα Ρίκα με την Σερβία (οι Σέρβοι επικράτησαν με 1-0) και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει τον Γκονζάλες.

Ο Κοσταρικανός έπαιξε την περσινή σεζόν στην Μπολόνια, καθώς πήρε μεταγραφή από την Παλέρμο στους «ροσοπλού» το καλοκαίρι του 2017. Ήταν δηλαδή πέρυσι συμπαίκτης του Βασίλη Τοροσίδη. Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι είχαν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού πριν από δύο χρόνια, αλλά οι  οικονομικές απαιτήσεις της Παλέρμο (η ιταλική ομάδα ήθελε 5 εκατ. ευρώ) δεν επέτρεψαν την υλοποίηση της μεταγραφής, παρά την επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως πρώτος «στόχος» του Ολυμπιακού για την άμυνα είναι ο Λισάντρο Λόπες κι εκεί έχουν ρίξει το βάρος των προσπαθειών τους οι ερυθρόλευκοι, έχοντας κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον Αργεντινό στόπερ της Μπενφίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ