«Τελειώνει η μεταγραφή του Λέοβατς στη Ντιναμό»

«Τελειώνει η μεταγραφή του Λέοβατς στη Ντιναμό»

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Μάριν Λέοβατς, με τους Κροάτες να θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του 29χρονου στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το τελευταίο διάστημα είχαν «παγώσει» οι συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ο παίκτης είχε ζητήσει τραπεζικές εγγυήσεις για την προκαταβολή του συμβολαίου του. Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν είχαν κάνει δεκτή την απαίτηση του […]

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Μάριν Λέοβατς, με τους Κροάτες να θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του 29χρονου στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το τελευταίο διάστημα είχαν «παγώσει» οι συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ο παίκτης είχε ζητήσει τραπεζικές εγγυήσεις για την προκαταβολή του συμβολαίου του.

Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν είχαν κάνει δεκτή την απαίτηση του Λέοβατς και όλα έδειχναν ότι οι διαπραγματεύσεις θα οδηγηθούν σε ναυάγιο. Τα δεδομένα, ωστόσο, άλλαξαν άρδην τις τελευταίες ώρες και όπως αναφέρει το goal.com η Ντιναμό αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει την απόκτηση του Λέοβατς.

«Ο Μάριν Λέοβατς θα γίνει σύντομα παίκτης της Ντιναμό. Δεν θα συνεχιστεί το… σίριαλ. Ο πρώην παίκτης της Ριέκα θα γίνει μέλος της Ντιναμό το αργότερο μέχρι το βράδυ της Τρίτης», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα. Ο Λέοβατς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2019, ωστόσο, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα χρονιά. Ο Δικέφαλος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Κροατία, αναμένεται να βάλει στο ταμείο του περί τις 400.000 ευρώ από την πώληση του Λέοβατς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ