Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής έμειναν οι Πέρεθ, Μαντσίνι και Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής έμειναν οι Πέρεθ, Μαντσίνι και Μλαντένοβιτς

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με αντίπαλο τη Λαμία με τον Φατίχ Τερίμ να μην έχει στη διάθεση του Μαντσίνι, Πέρεθ και Μπαλντένοβιτς.

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία (14/4, 5 μ.μ.).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Μλαντένοβιτς, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε Ολυμπιακό και Φορτούνη ο Ντέμης!

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρουμπέν Πέρεθ και Ντάνιελ Μαντσίνι, οι τραυματίες Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν και ο κλινήρης Μλαντένοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ