«Σκόρπισε» τη Λούτον η Μάντσεστερ Σίτι (5-1) – Ισοπαλία στο «Σίτι Γκράουντ» (2-2)

«Σκόρπισε» τη Λούτον η Μάντσεστερ Σίτι (5-1) – Ισοπαλία στο «Σίτι Γκράουντ» (2-2)

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε κόντρα στη Λούτον επικρατώντας με 5-1, ενώ Νότιγχαμ Φόρεστ και Γουλβς παραχώρησαν μια χορταστική ισοπαλία με 2-2.

Τι κι αν υπήρχε κούραση, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το… καθήκον της απέναντι στη Λούτον, την οποία και διέλυσε με 5-1 στο «Έτιχαντ», για την 33η αγωνιστική της Premier League και πλέον περιμένει Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Μόλις στο 2′ οι «πολίτες» προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Νταΐκι Χασιόκα για το 1-0, με τον Ματέο Κόβατσιτς να κάνει το 2-0 στο 64′ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-ο στο 76′. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ρος Μπάρκλεϊ στο 81, όμως η Σίτι είχε άλλα δύο γκολ. Ο Τζέρεμι Ντόκου στο 87′ έκανε το 4-1 και ο Γιόσκο Γκβάρντιολ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο «Σίτι Γκράουντ» η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε ισόπαλη κόντρα στη Γουλβς σε ένα χορταστικό 2-2. Ο Ματέους Κούνια άνοιξε το σκορ για τους «λύκους» στο 40′, για να έρθει πέντε λεπτά μετά ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ να κάνει το 1-1. Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τον Ντανίλο στο 57′, όμως στο 62′ και πάλι ο Ματέους Κούνια έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Μπέρνλι έμεινε στο 1-1 με την Μπράιτον. Ο Τζος Μπράουνχιλ έκανε το 1-0 στο 74′, για να ισοφαρίσουν στο 79′ οι «γλάροι» με αυτογκόλ του Μούριτς. Τέλος, νίκη για την Μπρέντοφντ με 2-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Τα δύο γκολ για τις «σφήκες» πέτυχαν ο Όλιβερ Αρμπλάστερ με αυτογκόλ στο 63′ και ο Φρανκ Ονιέκα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπρέντφορντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0
Μπέρνλι-Μπράιτον 1-1
Μάντσεστερ Σίτι-Λούτον 5-1
Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουλβς 2-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ