ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming

Επιστροφή στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό. Τη Λαμία υποδέχεται η ομάδα του Φατίχ Τερίμ για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League (17:00).

Άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι του θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία. Εβγαλε χαρακτήρα στη Θεσσαλονίκη και το Κλεάνθης Βικελίδης η ομάδα του Φατίχ Τερίμ και τώρα ψάχνει την τρίτη διαδοχική της νίκη στην διαδικασία των playoffs. Στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης οι γηπεδούχοι, έχοντας συγκεντρώσει 65 πόντους. Είναι σε καλή κατάσταση και καλούνται να το αποδείξουν και σήμερα. Σε ένα παιχνίδι όπου θα παραμείνει κλειστή η θύρα 13, μετά και από απόφαση της ΔΕΑΒ. Στα αγωνιστικά, ο Τερίμ δεν υπολογίζει τους Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Μαντσίνι, Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Ούγκο, ωστόσο είναι εκ νέου διαθέσιμος ο Κώτσιρας.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών μου. Ένα από τα σημαντικά στοιχεία που θέλουμε να δείχνουμε ως ομάδα, είναι να μην τα παρατάμε και να βγάζουμε τον χαρακτήρα που πρέπει. Να μην απογοητευόμαστε ποτέ, σε ότι κι αν γίνεται στο γήπεδο, να αντιδρούμε κι αυτό κάθε ημέρα που περνά, μας βοηθάει να γινόμαστε περισσότερο ομάδα. Ότι και να γίνεται μέσα στο γήπεδο, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, πρέπει να βγάζουμε αντίδραση και να επιδιώκουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, πρέπει να βγάζουμε χαρακτήρα για να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η αλήθεια είναι πως μετά τις νίκες μας επί της ΑΕΚ και του Άρη, πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη και θα κάνουμε στο γήπεδο τα πάντα για να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Δίχως βαθμό συνεχίζει να πορεύεται στα εφετινά playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος η Λαμία. Το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο, με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να γνωρίζει την εντός έδρας συντριβή από τον Ολυμπιακό. Δίχως βαθμό στην διαδικασία των playoffs, θέλει να πληγώσει ξανά τον Παναθηναϊκό. Όπως και έκανε στη regular season του πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων δε θα έχει στη διάθεσή του τον Σαραμαντά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ