ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ Live Streaming

Τελευταία… στροφή της regular season της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Άλμπα (21:15).

Εφαγε τον… γάιδαρο ο Παναθηναϊκός και έμεινε η ουρά! Τελευταίο παιχνίδι της regular season, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να καλείται να φτάσει στη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να τερματίσει δεύτερος πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης; Να νικήσει την τελευταία της βαθμολογίας, Άλμπα.

Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, βλέπουν τη μία νίκη να διαδέχεται την άλλη. Επτά συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις μετράνε οι «πράσινοι», που βάζουν πλώρη για τα νοκ άουτ. Το καλό για τον Εργκίν Αταμάν είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Βέβαια, ποιος είδε τον Τούρκο τεχνικό και δεν τον φοβήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου. Ξέσπασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας τα έντονα παράπονά του για την απόδοση των παικτών του.

«Είναι το τελευταίο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Την Άλμπα δεν την ενδιαφέρει αν δεν κατάφεραν να περάσουν στα playoffs, παίζουν το δικό τους παιχνίδι. Αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Να παίξουμε επιθετική άμυνα, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, γιατί τα ονόματα δεν κερδίζουν ποτέ τα παιχνίδια. Κερδίζεις όταν είσαι μαχητικός και όταν παίζεις καλά. Με τον Κολοσσό κερδίσαμε από τύχη, από ένα τυχερό σουτ του Γκριγκόνις.

Δεν θα έχουμε αυτή την άνεση να ρισκάρουμε ό,τι χτίσαμε αυτούς τους 6-7 μήνες, άρα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όπως στη Γερμανία, να παίξουμε ακόμα ένα ματς στο ΟΑΚΑ. Πήραμε τον Χουάντσο για αυτό τον λόγο. Έχουμε ένα μεγάλο μπάτζετ, με πολύ κόσμο από πίσω. Και ο Χουάντσο ήταν χαρούμενος μετά το ματς. Οι προσδοκίες μας είναι να παίζει έτσι. Με αυτή τη μαχητικότητα. Καταλαβαίνω ότι κάποιες μέρες θα είναι άτυχος, αλλά θέλουμε αυτή την εικόνα», τόνισε ο Εργκίν Αταμάν για την αποψινή μάχη.

Από την άλλη, η Άλμπα μετράει τις ώρες για να τελειώσει το εφετινό της… μαρτύριο. Δίχως όνειρα και φιλοδοξίες η γερμανική ομάδα, θα τερματίσει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια, μπορεί να έχουν πετάξει λευκή πετσέτα οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα το παλέψουν κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ