ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ Live Streaming

Τα βλέμματα στην «Αγιά Σοφιά». Εκεί που η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League (20:30).

Χαμός χθες (13/4) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν με την ψυχή τους τα γενέθλια της ΑΕΚ. Εκατό χρόνια ζωής συμπλήρωσε η Ενωση, με τις όμορφες εκδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα τόσο εντός, όσο και εκτός του γηπέδου. Στα αγωνιστικά, τώρα, η ΑΕΚ έχει μπροστά της κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη. Στένεψαν τα περιθώρια για τους «κιτρινόμαυρους» μετά και το 2-2 με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα δύο τερμάτων και τώρα… τρέχει. Μονάχα τη νίκη αναζητεί στο αποψινό παιχνίδι, προκειμένου να ανέβει έστω και προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στη 2η θέση και τους 66 πόντους ο δικέφαλος, δεν έχει νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια των playoffs. Βρίσκει απέναντί του και τον κακό του… δαίμονα, καθώς ο Άρης τον έχει αποκλείσει από το Κύπελλο, ενώ του έχει κόψει βαθμούς και στο πρωτάθλημα. Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς, όπως και στον τιμωρημένο, Σιμάνσκι. Με αυτά τα δεδομένα, οι Πόνσε και Γιόνσον θα πάρουν φανέλα βασικού για να καλύψουν τα δύο μεγάλα κενά.

Δεύτερη διαδοχική ήττα μέτρησε την περασμένη αγωνιστική ο Άρης. Μπορεί να ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο έμεινε με άδεια χέρια. Ηταν και μια πρόβα τελικού για την ομάδα του Ακη Μάντζιου, που έχει στο μυαλό της μονάχα το Κύπελλο. Στα αγωνιστικά, Φαμπιάνο και Φεράρι δεν βρίσκονται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Δεληζήσης.

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ