ΑΕΚ – Άρης: Δύο τραυματίες, ένας άρρωστος, δύο στον πάγκο και έξι αλλαγές στην εντεκάδα

ΑΕΚ – Άρης: Δύο τραυματίες, ένας άρρωστος, δύο στον πάγκο και έξι αλλαγές στην εντεκάδα

Άλλος Άρης με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή. Άλλος Άρης απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Άλλη ομάδα ο Άρης μια εβδομάδα πριν φιλοξενώντας τον Παναθηναϊκό στο playoffs. Άλλη ομάδα αυτή που ρίχνει απόψε στην ΟΠΑΠ αρένα ο Άκης Μάντζιος.

Έξι αλλαγές στην εντεκάδα, με τελευταία αυτή του Σουλεϊμάνοφ που σήμερα το πρωί άρχισε να εμφανίζει σημάδια «ίωσης» και αποκλείστηκε από το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία των play-offs μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Πιο συγκεκριμένα; Κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Άρης ξεκίνησε το ματς με τους: Κουέστα, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Φεράρι, Νταρίντα, Μανού Γκαρσία, Σαβέριο, Μορόν, Σουλεϊμάνοφ και Ζουλ. Απόψε παίζει με Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Ζιλ, Βερστράτε, Παναγίδη, Σαβέριο, Φετφατζίδη, Ανσαριφάρντ. Ποιοι λείπουν; Ο Φεράρι που τραυματίστηκε στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας (!).

Ο Φαμπιάνο που ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς μετά το ματς με τους Πράσινους. Ο κρυωμένος Σουλεϊμάνοφ. Ο πρώτος σκόρερ του Άρη, Μορόν και ο καλύτερος χαφ του ο Νταρίντα που έμειναν ξαφνικά στον πάγκο για λόγους rotation. Και ο Μανού Γκαρσία που δεν είναι ακριβώς και βασικός. Μια ενδιαφέρουσα διαχείριση από τον Μάντζιο σε μια συγκυρία που ούτε συνεχόμενα ματς υπάρχουν, αλλά ούτε και κάποιο κίνητρο από τους Θεσσαλονικείς που ότι και να γίνει 5οι θα καταλήξουν στη βαθμολογία.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ρόουζ, Μοντόγια – Ζουλ, Βερστράτε – Σαβέριο, Παναγίδης, Φετφατζίδης – Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Νταρίντα, Βέλεθ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν και Φατόρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ