Χωρίς Σουλεϊμάνοφ αλλά με Ανσαριφάρντ και «Φέτφα» ο Άρης

Χωρίς Σουλεϊμάνοφ αλλά με Ανσαριφάρντ και «Φέτφα» ο Άρης

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός ανέβασε πυρετό και αποτελεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άκη Μάντζιο, ενώ ο Ιρανός φορ και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα στο σημερινό (14/4, 20.30) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Χωρίς τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (14/4, 20.30) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ o Άκης Μάντζιος προχώρησε σε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός αποτελεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άρη, καθώς ανέβασε πυρετό, ενώ ο Παναγίδης θα τον αντικαταστήσει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία των play-offs μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία στην ενδεκάδα των Φετφατζίδη και Ανσαριφάρντ, ενώ νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα είναι και οι Ρόουζ, Μοντόγια και Βερστράτε.

Ο Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Βερστράτε και Ζουλ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Παναγίδης θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Φετφατζίδης πίσω από τον Ανσαριφάρντ, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Νταρίντα, Βέλεθ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν και Φατόρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ