Γιόχανσον : Αναχωρεί αύριο για Στοκχόλμη

Γιόχανσον : Αναχωρεί αύριο για Στοκχόλμη

Ο άτυχος διεθνής μέσος μίλησε με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ και αποφάσισε να κάνει τη χειρουργική επέμβαση στην πατρίδα του

Ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον θα μεταβεί τελικά στη Σουηδία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Ο διεθνής άσος των «κιτρινόμαυρων», που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς της Σουηδίας με την Ιταλία, μίλησε με το ιατρικό επιτελείο των «Ένωσης» κι αποφασίστηκε να πάει στην πατρίδα του για να κάνει την επέμβαση.

Ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Σουηδίας θα χειρουργήσει τον άτυχο μεσοαμυντικό της ΑΕΚ, ο οποίος θ’ αναχωρήσει αύριο απ΄τη χώρα μας. Όλα δείχνουν ότι η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη Στοκχόλμη.

Ο Γιόχανσον θα μείνει εκτός δράσης για έξι περίπου μήνες και το ζητούμενο πλέον για τον διεθνή Σουηδό, είναι να προλάβει την τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι το γκολ του μεσοαμυντικού της ΑΕΚ στο πρώτο ματς με τους Ιταλούς, έστειλε τη Σουηδία στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ