Προ διμήνου και χωρίς αποτέλεσμα η επαφή Αλαφούζου – Βελλή

Προ διμήνου και χωρίς αποτέλεσμα η επαφή Αλαφούζου – Βελλή

Οι προσπάθειες να βρεθεί άνθρωπος που θα σηκώσει το βάρος του Παναθηναϊκού συνεχίζονται και μαζί αυξάνονται καθημερινά και οι φήμες γύρω από ονόματα επιφανών οικονομικά ανθρώπων της χώρας, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Έτσι, μετά το όνομα του Μυτιληναίου, ήρθε να προστεθεί στη λίστα εκείνο του Σταμάτη […]

Οι προσπάθειες να βρεθεί άνθρωπος που θα σηκώσει το βάρος του Παναθηναϊκού συνεχίζονται και μαζί αυξάνονται καθημερινά και οι φήμες γύρω από ονόματα επιφανών οικονομικά ανθρώπων της χώρας, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Έτσι, μετά το όνομα του Μυτιληναίου, ήρθε να προστεθεί στη λίστα εκείνο του Σταμάτη Βελλή, πρώην μεγαλομετόχου του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο… αηδιασμένος όπως είχε δηλώσει, ελέω του παρασκηνίου. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, ο Γιάννης Αλαφούζος χτύπησε την πόρτα του Σταμάτη Βελλή για να εμπλακεί στον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες του «to10.gr» αναφέρουν πως πράγματι υπήρξε επαφή μεταξύ Αλαφούζου και Βελλή, η οποία έγινε στο πλαίσιο των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων τους. Η συζήτηση για τον Παναθηναϊκό έγινε πριν από δύο μήνες, όταν δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αποφασίσει – και ανακοίνωσε – πως θα σταματήσει τη χρηματοδότηση στην ΠΑΕ και καλούσε όποιον ήθελε να βοηθήσει να το πράξει.

Το ίδιο συνέβη και στις απευθείας επαφές που είχε ο Αλαφούζος με τον Βελλή, οι οποίες ωστόσο έμειναν σε εντελώς φιλολογικό επίπεδο και δεν προχώρησαν. Στο προσκήνιο, μάλιστα, ήρθε και το όνομα του Παύλου Μυροφορίδη, που είχε συνεργαστεί με τον Βελλή στον Απόλλωνα και μέχρι πρόσφατα ήταν τεχνικός διευθυντής του Άρη.

Ο Μυροφορίδης είναι άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρώην μεγαλομετόχου του Απόλλωνα, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να τον ρωτήσει τη γνώμη του σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Η κουβέντα δεν προχώρησε περαιτέρω, αφού και τα οικονομικά δεδομένα που βγήκαν αργότερα στην επιφάνεια, με τα μεγάλα χρέη του Παναθηναϊκού και το τεράστιο άνοιγμα, δεν επέτρεψαν στον Σταμάτη Βελλή να το… σκεφτεί ξανά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ