Επιμένουν στην Γαλλία για Ολυμπιακό και Μπάμπα

Επιμένουν στην Γαλλία για Ολυμπιακό και Μπάμπα

Νέο δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του νεαρού ακραίου επιθετικού που μένει ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν.

Ο Τζόναθαν Μπάμπα απασχόλησε τον Ολυμπιακό την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και οι ερυθρόλευκοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του παίκτη. Τελικά ο Μπάμπα έμεινε στην γαλλική ομάδα αλλά το συμβόλαιο του με τους «στεφανουά» ολοκληρώθηκε.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει σήμερα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη, καθώς ο Μπάμπα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει κάνει η Σεντ Ετιέν για επέκταση της συνεργασίας τους.

«Ο Μπάμπα απολαμβάνει τις διακοπές του και δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση της Σεντ Ετιέν για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Σίγουρα θα έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη, το ίδιο και η Φενέρμπαχτσε. Υπάρχουν επίσης ομάδες από Αγγλία και Ισπανία που θέλουν τον παίκτη, όπως και η Μπορντό», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ