Χαμός μετά την πρόκριση: Ολοταχώς για sold out το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Χαμός μετά την πρόκριση: Ολοταχώς για sold out το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Περισσότερα από 28.000 εισιτήρια έχουν «φύγει» για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/4, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League και την νίκη επί της Φενέρ στα πέναλτι, μπαίνει ξανά σε ρυθμούς Super League και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των play-offs, την προσεχή Κυριακή (21/4,20:30).

Όπως είναι λογικό, η πρόκριση των Πειραιωτών έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι έχουν «εξαφανίσει» ήδη 28.000 εισιτήρια, με το ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να οδεύει προς sold-out.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

Ολοταχώς για sold out το παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

Περισσότερα από 28.000 εισιτήρια έχουν «φύγει» για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/4, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος από τον θρίαμβο στο UEFA Europa Conferene League και θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο στην 6η «στροφή» των Stoiximan Super League Playoffs.

Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και δεν εγκαταλείπουν τη «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου!

Το φαληρικό γήπεδο θα είναι και πάλι κατάμεστο για να αποθεώσει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές του και να τους σπρώξει στην κατάκτηση της νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ