Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική έδωσε ο Τερίμ ενόψει Λαμίας

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική έδωσε ο Τερίμ ενόψει Λαμίας

Ο Φατίχ Τερίμ δούλεψε αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική και την ολοκλήρωση των επιθέσεων ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκό με τη Λαμία την προσεχή Κυριακή

Με έμφαση στην τακτική και στην ολοκλήρωση των επιθέσεων συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (21/4,17:00) με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική των play-offs.

Ο Φατίχ Τερίμ για μια ακόμη προπόνηση είχε στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην των μόνιμα τραυματιών Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν ενώ εκτός σε ακόμη μια προπόνηση έμεινε εκτός ο Μπαρτ Σένκεφελντ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Αυτά μόνο ο Θρύλος: Τα 6 ευρωπαϊκά που διεκδικεί ο Ολυμπιακός!

Το τριφύλλι θα ολοκληρώσει το Σάββατο (20/1) την προετοιμασία του και στη συνέχεια ο Τούρκος προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κυκλοφορία της μπάλας, τακτική με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό ακολούθησε ο Σένκεφελντ και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ