Δεληζήσης: «Το δικό μου κεφάλαιο έκλεισε σήμερα – Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα»

Δεληζήσης: «Το δικό μου κεφάλαιο έκλεισε σήμερα – Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα»

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ενώ στάθηκε και στη συνέχεια για τους Θεσσαλονικείς.

Η σημερινή αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ ήταν πολύ σημαντική για τον Γιώργο Δεληζήση, ο οποίος πραγματοποίησε την τελευταία εμφάνιση της καριέρας του καθώς αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τόνισε πως το δικό του κεφάλαιο έκλεισε σήμερα, ενώ επισήμανε ότι ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για εκείνον.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Δεληζήσης:

«Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα, ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα του, δείχνει πως αναγνωρίζει την προσφορά μου. Τους αγαπάω. Ευχαριστώ τον πρόεδρο την επιθυμία να έρθω και να παίξω έστω και ένα λεπτό, ευχαριστώ στον προπονητή μου, τον Άκη Μάντζιο.

Αυτά τα έξι χρόνια πέρασα πολλά σε αυτή την ομάδα σε δύσκολα χρόνια, ευχαριστώ τον Θεό για την δύναμη που μου έδωσε να παίξω αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ και έναν άνθρωπο που δεν είναι πια κοντά μας, τον Παύλο Μυροφορίδη, χάρη και σε αυτόν ήρθα στον Άρη.

Το δικό μου κεφάλαιο έκλεισε σήμερα, από αύριο η ομάδα αρχίζει την δουλειά για τον τελικό του Κυπέλλου. Μόνο αυτό είναι στο μυαλό, ξέρουμε πόσο το θέλει ο κόσμος, θα κάνουμε τα πάντα για να το φέρουμε στην Θεσσαλονίκη».

Για το μέλλον του: «Αντέχω ακόμα να παίξω, όχι σε υψηλό επίπεδο. Αλλά θέλω τόσο πολύ να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη, οπότε δεν έχω άλλο κίνητρο για να παίξω, φεύγω… γεμάτος. Μακάρι να μπορέσω να αγωνιστώ ακόμα ένα λεπτό στα επόμενα παιχνίδια αλλά το τέλος της σεζόν με βρίσκει να σταματάω το ποδόσφαιρο».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Τα παιδιά καταθέσαν την ψυχή τους, από μία αδράνεια δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Συνεχίζουμε, δεν παρατάμε κανένα παιχνίδια, κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης, θα κυνηγήσουμε την νίκη».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Είναι ένας προπονητής που τον αγαπάω και αξίζει να είναι σε μία μεγάλη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ