Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν 1-1: Γλίτωσε στο φινάλε και πάει για το αήττητο

Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν 1-1: Γλίτωσε στο φινάλε και πάει για το αήττητο

Για ακόμη μία φορά η Μπάγερ Λεβερκούζεν γλίτωσε την ήττα στο φινάλε, μένοντας στο 1-1 με την Ντόρτμουντ και συνεχίζει να ονειρεύεται το αήττητο πρωτάθλημα.

Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει ως μεγάλο στόχο το αήττητο. Αυτό παραλίγο να σπάσει σήμερα, όμως για άλλη μία φορά «ασπιρίνες» αποδείχθηκαν πολύ σκληρές για να… πεθάνουν και έμειναν στο 1-1 με την Μπορούσια Ντόρντμουντ για την 30η αγωνιστική της Bundesliga.

Τα πάντα στο παιχνίδι κρίθηκαν στο τελευταίο κομμάτι, και συγκεκριμένα μετά το 80′ όπου και σημειώθηκαν τα δύο τέρματα της αναμέτρησης. Έτσι οι παίκτες του Τσάμπι Αλόνσο έχουν ακόμα τέσσερις αγώνες για να κάνουν το… απίθανο και να κατακτήσουν αήττητοι τον τίτλο.

Η Ντόρτμουντ λίγο έλλειψε να τους το… χαλάσει στο 81′, με τον Νίκλας Φίλκρουγκ να ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0 μετά την ασίστ του Ζάμπιτσερ. Η Λέβερκούζεν όμως έχει μάθει να μην τα παρατάει και να πολλοστή φορά φέτος γλίτωσε στο φινάλε, με τον Γιόσιπ Στάνισιτς να σκοράρει στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων για το 1-1, κρατώντας ζωντανό το όνειρο της ομάδας του.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Χούμελς, Ριέρσον, Σλότερμπεκ, Μάατσεν (46’ Βολφ), Ζάμπιτσερ, Τσαν (69’ Ενμετσά), Μπραντ (83’ Οζκάν), Φίλκρουγκ, Σάντσο (69’ Ρόις), Μπάινο-Γκίτενς (83’ Ντουρανβίλ)

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Γκριμάλντο, Ταχ, Φριμπόνγκ, Ταπσόμπα, Στάνισιτς, Χινκαπιέ (83’ Μπονιφάσε), Τζάκα, Χόφμαν (83’ Σικ), Άντριχ, Τέλα (70’ Βιρτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ