Γρηγορίου: «Φεύγω με ανάμεικτα συναισθήματα γιατί ήρθα σε μα ιστορική ομάδα»

Γρηγορίου: «Φεύγω με ανάμεικτα συναισθήματα γιατί ήρθα σε μα ιστορική ομάδα»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου δεν συνεχίζει στον πάγκο του, αλλά και για τη «μάχη» του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά την παραίτησή του από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Metropolis, κα μίλησε για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία των Ηπειρωτών, αλλά και την πορεία του πρωταθλήματος

Διαβάστε επίσης: Οι διαιτητές του Game 1 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός: 

«Θα μπορούσα να είμαστε καλύτερα, αλλά από θέματα υγείας είναι όλα καλά. Φεύγω με ανάμεικτα συναισθήματα γιατί ήρθα σε μα ιστορική ομάδα. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας μέχρι τη τελευταία στιγμή. Δεν μετανιώνω ότι δούλεψα στον ΠΑΣ, ασχέτως με τη κατάληξη και τις συνθήκες. Θα έλεγα ότι τις συγκαταλέγω στις θετικές μου εμπειρίες. Οι ομάδες χτίζονται, διαμορφώνονται και οργανώνονται από το καλοκαίρι. Και ο πρόεδρος στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι έγιναν λάθη και ήταν πολλά. Δεν σημαίνει ότι όλα τα λάθη μπορείς να τα διορθώσεις και ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν σε αυτά που δεν μπορούν να διορθωθούν. Αλλά δεν παύει να είναι μια εμπειρία που θα με βοηθήσει».

Για το χθεσινό ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός έκανε μια δίκαιη νίκη, όμως παίζει ρόλο και η πορεία του ΠΑΟΚ που προερχόταν από αντίστροφα ανάλογες ψυχολογίες. Ο Ολυμπιακός έκανε μια τεράστια πρόκριση, ενώ ο ΠΑΟΚ μετά από μια εξαιρετική ευρωπαϊκή χρονιά αποκλείστηκε. Αυτό δεν παύει να είναι ένα στενάχωρο γεγονός. Επίσης, ήταν πολύ κοντινά τα παιχνίδια και η ψυχολογία είναι αυτή που περνάει όταν μεσολαβούν περίπου 72 ώρες».

Για τη« μάχη» του πρωταθλήματος: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει το χρόνο να επανέλθει και θα επανέλθει, είναι δεδομένο αυτό στη μάχη του πρωταθλήματος. Είχα προβλέψει ότι θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, γιατί προβλέπω ότι θα διεκδικήσουν και οι 4 και αυτό επιβεβαιώνεται μέχρι και σήμερα. Βλέπουμε κάτι που δεν ξέρω αν θα το ξαναδούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα δώσω φαβορί γιατί είναι τόσο κλειστά τα παιχνίδια, κρίνονται σε λεπτομέρειες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθεί το εκάστοτε παιχνίδι. Είχαμε δει τον Παναθηναϊκό να επανέρχεται στη μάχη του Πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός πριν 2 μήνες δεν υπήρχε καν στο κάδρο και τώρα το διεκδικεί, και φυσικά υπάρχουν και οι άμεσοι διεκδικητές, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Όλα εναλλάσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα, οπότε δεν θα πω ότι η ΑΕΚ είναι το φαβορί γιατί έχει ακόμα πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά!».

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε, ότι ο Άγιαξ της Ηπείρου έχει ανακοινώσει ότι στον πάγκο της ομάδας για τα παιχνίδια με Βόλο και Κηφισιά θα κάτσει ως υπηρεσιακός ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, ο οποίος από τον Δεκέμβριο του 2023 ήταν στο προπονητικό τιμ των «κυανόλευκων», ενώ είχε διατελέσει βοηθός και επί εποχής του Γιάννη Πετράκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ