Άρης: «Γρίφος» η ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: «Γρίφος» η ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Άκης Μάντζιος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα στο σημερινό (24/4, 19.30) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης θέλει να «σπάσει» το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών και να βγάλει αντίδραση στο σημερινό (24/4, 19.30) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τη μοναδική ομάδα από αυτές που συμμετέχουν στα πλέι οφ, απέναντι στην οποία δεν έχει πάρει ούτε βαθμό, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα. Ο Κουέστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, δεν θα πρέπει να θεωρείται, όμως, δεδομένο ότι θα ξεκινήσει και στην ενδεκάδα. Αν δεν αγωνιστεί, θα ξεκινήσει ο Χουτεσιώτης.

Διαβάστε επίσης: Χάος στη Euroleague: «Εμπλοκή της ομάδας του Ντουμπάι με παίκτες που έχουν συμβόλαιο»

Ο Οντουμπάζιο θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια θα καλύψει το αριστερό, ενώ Ρόουζ και Φαμπιάνο διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ του Μπράμπετς, σε σύστημα 4-2-3-1.

Οι Ζουλ και Νταρίντα αναμένεται να αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, οι Σουλεϊμάνοφ και Παναγίδης είναι υποψήφιοι για τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Σαβέιρο θα παίξει στην αριστερή. Ο Φετφατζίδης έχει προβάδισμα έναντι του Γκαρθία για τη θέση του επιτελικού μέσου, ενώ δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Μορόν στην κορυφή της επίθεσης, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Αν δεν ξεκινήσει ο Ισπανός φορ, τη θέση του θα πάρει ο Σαμόρα. Ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Βέλεθ και τους τιμωρημένους Ανσαριφάρντ και Βερστράτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ