Με 11αδα… Πόλης στο «Βικελίδης» ο Ολυμπιακός

Με 11αδα… Πόλης στο «Βικελίδης» ο Ολυμπιακός

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει τους βασικους για το νέο… τελικό πρωταθλήματος (7.30μμ) απέναντι στον Άρη.

Το σερί που ξεκίνησε από τον Άρη και την άνετη επικράτηση στο Καραϊσκάκη με 3-0 θέλει να συνεχίσει κόντρα στον Άρη ξανά, αυτή την φορά στο Βικελίδης. Μεσολάβησαν οι νίκες με Λαμία και ΠΑΟΚ με το 4Χ4 να είναι απαραίτητο για τους ερυθρόλευκους ώστε να μείνουν σε τροχιά τίτλου μέχρι τέλους.

Και βεβαίως να εκμεταλλευτούν τις απώλειες που έτσι και αλλιώς θα υπάρξουν σε ΑΕΚ και ΠΑΟ που παίζονυ μαζί στην ΟΠΑΠ Αρένα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει την ομάδα του για μια ακόμη «μάχη» και να αναμένεται παρατάξει ενδεκάδα… Πόλης.

Διαβάστε επίσης: Και πώς να χάσει τέτοια μέρα ο Ολυμπιακός; – 27 χρόνια από το έπος του Ρίβερς στη Ρώμη (pics+vids)

Μπορεί να μην έχει δείξει τίποτα στις προπονήσεις, όπως συνηθίζει άλλωστε εδώ και καιρό όμως τόσο οι αποφάσεις που πήρε για την αποστολή όσο και η αίσθηση που υπάρχει στον Ρέντη οδηγούν στην επιστροφή της βασικής 11αδας κόντρα στον Άρη.

Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ντόη και Ορτέγκα αναμένεται να είναι στην άμυνα ενώ στον άξονα θα εμφανιστεί ξανά το δίδυμο Έσε, Τσικίνιο. Ο Ποντένσε με τον Φορτούνη θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης με τον Γιόβετιτς στον ειδικό ρόλο πίσω από τον Ελ Καμπί που θα παίξει στην κορυφή. Αν κάτι αλλάξει αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τον Ποντένσε που έχει παίξει και με τον ΠΑΟΚ βασικός με τους Μασούρα ή Μαρτίνς να διεκδικούν θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ