Ο Πόνσε κορυφαίος παίκτης του Φεβρουαρίου: «Να κατακτήσουμε στο τέλος το πρωτάθλημα» (vid)

Ο Πόνσε κορυφαίος παίκτης του Φεβρουαρίου: «Να κατακτήσουμε στο τέλος το πρωτάθλημα» (vid)

Ο Έκι Πόνσε πήρε το βραβείο του παίκτη του Φεβρουαρίου στη Super League για τον Φεβρουάριο και στις δηλώσεις του υποσχέθηκε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τον τίτλο.

Ο Έκι Πόνσε παρέλαβε το βραβείο για τον Καλύτερο Παίκτη του Πρωταθλήματος για τον μήνα Φεβρουάριο και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μάχη του πρωταθλήματος αλλά και στα 100 χρόνια της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Και πώς να χάσει τέτοια μέρα ο Ολυμπιακός; – 27 χρόνια από το έπος του Ρίβερς στη Ρώμη (pics+vids)

Όσα είπε ο Πόνσε:

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος: «Η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό σημείο και θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στους στόχους μας. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, έχουμε το δικό μας στιλ, έχουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Προσπαθούμε να ανεβάζουμε όσο περισσότερο γίνεται την ένταση σε κάθε παιχνίδι. Τα παιχνίδια που απομένουν είναι λίγα σε αριθμό και αυτό που θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να βάζουμε τον δικό μας ρυθμό για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε στο τέλος το πρωτάθλημα».

Για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ: «Είναι προνόμιο να αποτελείς, ως ποδοσφαιριστής, μέρος της ιστορίας μιας ομάδας όπως η ΑΕΚ, που συμπληρώνει τα 100 της χρόνια. Όπως είπα και πριν, αυτό που προσπαθούμε είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτό κάναμε και στον αγώνα της Κυριακής για να γιορτάσει ο κόσμος μαζί μας τα 100 χρόνια της ομάδας και τα καταφέραμε».

Κλείνοντας, τόνισε: «Όσον αφορά εμένα, σε προσωπικό επίπεδο, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ο κόσμος μας συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά, οι Έλληνες είναι όλοι πάρα πολύ παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο κι έχω να πω ότι όσο μου επιτρέπεται να βρίσκομαι εδώ, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθάω την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ