Λουτσέσκου: «Προσπαθούμε να βρούμε πηγές ενέργειας, δίκαιο το γκολ στο τέλος»

Λουτσέσκου: «Προσπαθούμε να βρούμε πηγές ενέργειας, δίκαιο το γκολ στο τέλος»

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του χαρακτήρισε δίκαιο το γκολ που πέτυχε στο τέλος η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας καθώς «έσωσε» τον βαθμό με την κεφαλιά του Σβαμπ στο 10ο (!) λεπτό των καθυστερήσεων και έμεινε στο 1-1 μετά το γκολ του Σλίβκα στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζοντας δίκαιο το γκολ που πέτυχε στο τέλος η ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Τι περιμένει τον Ολυμπιακό στη σειρά με την Μπαρτσελόνα που ξεκινάει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Είναι προφανές πως παίξαμε χωρίς ενέργεια και αυτό φαίνεται από τις βαριές μας κινήσεις με την μπάλα. Είχαμε παρ’ όλα αυτά τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να ανοίξουμε το σκορ, δεν τα καταφέραμε και ήρθε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε την κατάσταση, είχαμε ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά χάσαμε την ισορροπία μας. Στο τέλος ήρθε ένα γκολ που μπορούμε να πούμε ότι είναι δίκαιο. Προερχόμαστε από μία έντονη περίοδο, προσπαθούμε από ματς σε ματς να βρούμε πηγές ενέργειας για να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

Αν αισθάνεται πικραμένος: «Φυσιολογικό να έχω λύπη, γιατί ο καθένας έχει τις σκέψεις του. Ήμουν θετικός στη σκέψη αυτή την σεζόν, προσπαθώ να δίνω θετική ενέργεια στην ομάδα. Στην Λίγκα ήρθαμε από την αυτή την θετική εικόνα, πιστεύω το ποδόσφαιρο που παίξαμε μέχρι μέσα Φεβρουαρίου ήταν καλό, αντιδράσαμε πολύ καλά και κόντρα στην Ντινάμο και με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Μετά η ενέργειά μας, η πίστη μας ταρακουνήθηκε, δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, τι θα γίνει την Κυριακή, τα έδωσαν όλα. Είμαστε ομάδα που πρέπει να είμαστε στο 100% για να πετυχαίνουμε πράγματα, αλλιώς υποφέρουμε. Σήμερα δύο παίκτες έπαιξαν γιατί δεν είχαμε άλλες πιθανότητες χωρίς να είναι έτοιμοι, λόγω των ιώσεων. Λέω τα πράγματα που μπορεί να μην ενδιαφέρουν εσάς, αλλά είναι σημαντικά για εμάς».

Για το προσεχές ματς με ΑΕΚ: «Στο ποδόσφαιρο, ένα ματς καθορίζεται με μία ενέργεια, από μία φάση. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα, ελπίζοντας μία λεπτομέρεια να φέρει το ματς υπέρ μας, να γυρίσει ο διακόπτης. Είχα πει ότι το ματς με τη Λαμία είναι κομβικό, έπρεπε να πάρουμε μία νίκη να φέρει πάλι ενθουσιασμό και ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση το ματς με την ΑΕΚ είναι σημαντικό να παλέψουμε να νικήσουμε».

Για το αν μπορεί να γυρίσει ψυχολογικά η κατάσταση στην ομάδα ενόψει ΑΕΚ: «Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό θέλουμε να περάσουμε, είναι θέμα εγώ. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα που εκπέμπουμε σωματικά. Να κερδίσουμε μονομαχίες, να φτιάξουμε τις αποστάσεις μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ