Άρης: Με επιστροφές και «Φέτφα» κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Με επιστροφές και «Φέτφα» κόντρα στον Ολυμπιακό

Οι Κουέστα, Φαμπιάνο, Οντουμπάζιο, Σουλεϊμάνοφ, Ζουλ και Σαβέιρο επιστρέφουν στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό (24/4, 19.30) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ξεκινάει στο βασικό σχήμα αντί του Γκαρθία.

Με εφτά αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ, θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (24/4, 19.30) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Συγκεκριμένα, οι Κουέστα, Φαμπιάνο, Οντουμπάζιο, Σουλεϊμάνο, Ζουλ και Σαβέιρο επιστρέφουν στο βασικό σχήμα, ενώ και ο Φετφατζίδης θα ξεκινήσει αντί του Γκαρθία.

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα με Χουάντσο στον Παναθηναϊκό – Πριν από το Game 2 με τη Μακάμπι

Οι Ζουλ και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Φετφατζίδης πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Σαμόρα, Ντουκουρέ, Γκαρθία, Τζούρασεκ, Πάρδο, Ρόουζ, Παναγίδης και Φατόρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ