Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, να νικήσουμε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, να νικήσουμε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη (1-1) και τόνισε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, όσον αφορά στη μάχη του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από την τραγική διαιτησία του Σλοβένου ρέφερι, Ράντε Ομπρένοβιτς, ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα, τόνισε ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα όσον αφορά στη μάχη του πρωταθλήματος και έδωσε το σύνθημα για τα παιχνίδια που απομένουν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Βάσκος:

«Ξεκινήσαμε με ένα καλό ημίχρονο, κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Ένα λάθος μας κόστισε και δεχθήκαμε πρώτοι το γκολ. Ξεκινήσαμε γρήγορα την αντεπίθεσή μας, ισοφαρίσαμε γρήγορα και κυνηγήσαμε την ανατροπή. Παίξαμε με θέληση, τα δώσαμε όλα. Μας έλειψε το έξυπνο παιχνίδι και η ήρεμη σκέψη.

Δεν μπορώ να πω πως μας στοίχισαν οι αλλαγές. Άλλες φορές βοηθάνε οι αλλαγές και άλλες όχι. Μπήκαμε για τη νίκη. Προσπαθήσαμε πολύ να κερδίσουμε ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Τα δώσαμε όλα για να κερδίσουμε.

Πήραμε έναν βαθμό, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη, οπότε τώρα πρέπει να κερδίσουμε σε όλα τα υπόλοιπα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ