Υπογράφει ο Βράνιες και παίρνει «ζεστό» χρήμα η ΑΕΚ

Υπογράφει ο Βράνιες και παίρνει «ζεστό» χρήμα η ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο ομάδων, μέσα στις επόμενες ώρες φτάνει στο Βέλγιο ο Βόσνιος στόπερ για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Παίκτης της Άντερλεχτ και με τη… βούλα θα γίνει στις επόμενες ώρες ο Ογκνιέν Βράνιες, καθώς η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη συμφωνία και την ανταλλαγή εγγράφων με τον σύλλογο του Βελγίου για τη μεταγραφή του. Η Ένωση θα βάλει συνολικά στα ταμεία της 3,5 εκατομμύρια ευρώ, με το ποσό αυτό να μπορεί να αυξηθεί κι άλλο, ανάλογα με τα όσα θα πετύχει η Άντερλεχτ στη σεζόν που ξεκινά. Αφού υπάρχει και μπόνους στην περίπτωση που οι Βέλγοι μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνει την καταβολή του συνολικού ποσού σε τέσσερις δόσεις, εκ των οποίων η μία θα είναι… γερή. Με την ΑΕΚ να εισπράττει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού ακόμα και 2,5 εκατομμύρια ευρώ! Λαμβάνοντας από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα σε άλλες τρεις δόσεις.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον Βράνιες, ο Βόσνιος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στο Βέλγιο για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές. Μόλις βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, που πιθανότατα θα είναι τετραετούς διάρκειας με κλιμακωτές απολαβές, τότε θα γίνει αυτόματα και η καταβολή της πρώτης δόσης στους Κιτρινόμαυρους. Η οποίοι είναι πιθανό να… πληρωθούν ξανά από την Άντερλεχτ μέχρι το τέλος Αυγούστου, ανάλογα με την πορεία τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η μεταγραφή του Βράνιες έχει λοιπόν ολοκληρωθεί ουσιαστικά και αυτό που μένει είναι οι υπογραφές και φυσικά οι ανακοινώσεις. Που όλα δείχνουν πως θα έρθουν μέσα στις επόμενες ώρες, αφού ο σύλλογος του Βελγίου ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του προετοιμασία και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν ο Βράνιες να δώσει κανονικά το παρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ