«Ο Κουεγιάρ θέλει Ολυμπιακό»

«Ο Κουεγιάρ θέλει Ολυμπιακό»

Αναλυτικό ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας As για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον γκολκίπερ της Λεγκανές , Ιβάν Κουεγιάρ.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του τερματοφύλακα της Λεγκανές, Ιβάν Κουεγιάρ και αξίζει να σημειωθεί πως η ισπανική εφημερίδα As φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην υπόθεση του έμπειρου γκολκίπερ.

«Ο τερματοφύλακας της Λεγκανές έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, την ομάδα στην οποία υπέγραψε ο Μιγκέλ Γκερέρο πριν από μια εβδομάδα. Μάλιστα ο Γκερέρο έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Κουεγιάρ και οι Έλληνες έδειξαν ενδιαφέρον για τον γκολκίπερ της ισπανικής ομάδας.

Ο Κουεγιάρ αρέσει στον Ολυμπιακό αλλά και ο παίκτης θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Του αρέσει η προοπτική ν’ αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Από την ελληνική ομάδα μάλιστα επιμένουν πως ο Κουεγιάρ είναι θετικός στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Κουεγιάρ είναι ενθουσιασμένος στην ιδέα πως μπορεί να παίξε σε μια από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, σε ηλικία 34 ετών.

Το μόνο που απομένει είναι να συζητήσουν οι ερυθρόλευκοι με την Λεγκανές. Κι αυτή την στιγμή από πλευράς Λεγκανές λένε πως δεν γνωρίζουν το παραμικρό. Στην Αθήνα πάντως υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του Κουεγιάρ, αλλά η διοίκηση της Λεγκανές τονίζει πως δεν ξέρει κάτι για τον Ολυμπιακό.

Μέχρι στιγμής ο Κουεγιάρ παραμένει στην Λεγκανές αλλά αν υπάρξει πρόταση τα πράγματα θ’ αλλάξουν. Η Λεγκανές θα εξετάσει την πρόταση του Ολυμπιακού και θα αποφασίσει. Ο Κουεγιάρ είχε υπογράψει για δύο χρόνια αλλά η Λεγκανές δεν είχε δώσει πολλά χρήματα για την απόκτηση του. Η ισπανική ομάδα δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση για τον Κουεγιάρ», αναφέρει η As στο σχετικό ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ