Βόλος: «Τι δουλειά είχε ο Καρυπίδης και ο κάθε Καρυπίδης να τηλεφωνήσει σε ποδοσφαιριστή μας;»

Βόλος: «Τι δουλειά είχε ο Καρυπίδης και ο κάθε Καρυπίδης να τηλεφωνήσει σε ποδοσφαιριστή μας;»

Η ΠΑΕ Βόλος με νέα ανακοίνωσή της ζητάει από τον Θόδωρο Καρυπίδη να απαντήσει γιατί τηλεφώνησε στον Μπερτόλιο.

Νέα ανακοίνωση με την οποία απαντάει στις διαρροές του Άρη εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος. Οι Θεσσαλοί ζητούν από τον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη να εξηγήσουν στην φίλαθλη Ελλάδα γιατί ο παράγοντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης τηλεφώνησε στον Μπερτόλιο και τι ακριβώς συζήτησαν.

«Ας εξηγήσουν στους ίδιους τους τους εαυτούς πρώτα και εν συνεχεία σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, τι δουλειά είχε ο Καρυπίδης και ο κάθε Καρυπίδης να τηλεφωνήσει σε ποδοσφαιριστή μας αλλά και να ενημερώσουν και τι ακριβώς συζήτησαν», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος.

Διαβάστε επίσης: Οι φίλοι της ΑΕΚ θέλουν Εμερι και Αστον Βίλα στην «Opap Arena» για το Conference (pic)

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα ο Βόλος είχε καταγγείλει ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε  τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φακούντο Μπερτόγλιο. «Εμείς πάντως έχουμε λάβει τα μέτρα μας, έχοντας ενημερώσει τόσο τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ όσο και τις αρμόδιες Αρχές. Η Δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο», ανέφεραν οι Θεσσαλοί.

Μια καταγγελία για την οποία ο Άρης δεν απάντησε επισήμως, αλλά μέσω διαρροών, χωρίς όμως να απαντάει ουσιαστικά σε όσα κατήγγειλε η ομάδα της Μαγνησίας.

Η νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Τι να απαντήσεις σε ανθρώπους που δεν έχουν το θάρρος να απαντήσουν επίσημα και περιορίζονται σε διαρροές, κύκλους και τετράγωνα. Αλλά αλήθεια τι θα μπορούσανε να πούνε για το συγκεκριμένο θέμα. Ας εξηγήσουν στους ίδιους τους τους εαυτούς πρώτα και εν συνεχεία σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, τι δουλειά είχε ο Καρυπίδης και ο κάθε Καρυπίδης να τηλεφωνήσει σε ποδοσφαιριστή μας αλλά και να ενημερώσουν και τι ακριβώς συζήτησαν.

Σε ότι αφορά το τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ του Δημάρχου Βόλου και του Καρυπίδη στη συνάντηση που είχαν, καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο τον Καρυπίδη. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχος Βόλου, συζήτησε για την ομάδα του και όχι για κάποια άλλη ομάδα. Ως εδώ. Δεν πρόκειται να δώσουμε άλλη συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα μιλήσουμε εφ’ όλης της ύλης».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ