Ντραγκόφσκι: «Να πάρουμε τρία θετικά αποτελέσματα και στο τέλος να δούμε τι θα γίνει»

Ντραγκόφσκι: «Να πάρουμε τρία θετικά αποτελέσματα και στο τέλος να δούμε τι θα γίνει»

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι δεν χάνει την πίστη του παρά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ και το γεγονός ότι απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές.

Δηλώσεις στην Cosmote TV παραχώρησε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και αναφέρθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει τελείωσε τίποτα για τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Έμερι ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό

Όσα είπε ο Ντραγκόφσκι:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Βεβαίως, όλοι είναι αναστατωμένοι. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, δεν πήγαμε καλά, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουμε τρεις αγώνες μπροστά μας και παρότι έχουμε πλέον πολύ λιγότερες πιθανότητες από αυτές που είχαμε πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε τρία θετικά αποτελέσματα και στο τέλος να δούμε τι θα γίνει».

Για το ματς με τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα παίξουμε μαζί τους στον τελικό Κυπέλλου, είναι μια καλή ομάδα η οποία μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Οπότε εξαρτάται από την ημέρα και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, αυτό ανήκει στην ιστορία, αλλά θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο μέλλον. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και να είναι δύσκολο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ