Άρης: Ερωτηματικό η ενδεκάδα ενόψει Παναθηναϊκού

Άρης: Ερωτηματικό η ενδεκάδα ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον αυριανό (28/4) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα κάνει τις τελικές του δοκιμές στη μεσημεριανή προπόνηση

Η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού (28/4) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου», ενώ ο Άκης Μάντζιος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις προθέσεις του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές στο σημερινό (27/4) πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ αποτελεί ερωτηματικό το πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι. Αν θα το δει, δηλαδή, ως τελική πρόβα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου, καθώς θα αντιμετωπίσει τον συγκεκριμένο αντίπαλο, ή αν θα κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69:Τρίποντα, ριμπάουντ και… χωρίς αναισθητικό για 1-1

Ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση στη «Λεωφόρο» και τους Ανσαριφάρντ και Βερστράτε, που εξέτισαν τις ποινές τους. Ακόμα, είναι πιθανόν να επιστρέψει στην αποστολή και ο Φεράρι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ αντίθετα εκτός θα μείνει ο τραυματίας Βέλεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ