Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Την πήρε μαζί του στη Super League 2

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Την πήρε μαζί του στη Super League 2

Αν και υποβιβασμένος ο ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε μεγάλη εμφάνιση στην Καισαριανή, νίκησε με 3-2 την Κηφισιά που έπαιζε τελικό παραμονής και την πήρε μαζί του στη Super League 2.

Αγκαλιά στη Super League 2 Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα! Οι νεοφώτιστοι έπαιζαν τελικό παραμονής στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, αλλά οι υποβιβασμένοι Ηπειρώτες δεν τους χαρίστηκαν, επικράτησαν με 3-2 στην Καισαριανή και τους πήραν μαζί τους στη χαμηλότερη κατηγορία.

Αυτή που απείλησε πρώτη ήταν η Κηφισιά όταν στο 11ο λεπτό ο Ματέους Σάντος έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του ΠΑΣ για να φύγει λίγο έξω. Κύρκος και Ροσέρο είχαν δύο καλές στιγμές στη συνέχεια και στο 26’ ο Νίνης με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα όμως, Ροσέρο και Κόντε έκρυψαν την μπάλα με τρομερά τακουνάκια και ο πρώτος πλάσαρε τον Νικοπολίδη για το 1-1.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Στην Ισπανία για εξετάσεις ο Χουάντσο, εκτός από το Game 3

Στο 53ο λεπτό ο Σάντος βρήκε Τεττέι που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Αθανασίου και το δοκάρι του στέρησαν το γκολ. Στο 65ο λεπτό ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά μετά από γέμισμα, ο Αθανασίου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Πρίτσας σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του σκόρερ.

Στο 70′ η Κηφισιά είχε κι άλλο δοκάρι σε τρομερό σουτ του Τετέι και τέσσερα λεπτά μετά, κόντρα στη ροή του ματς, ο Μπεγάλα πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι κι έγραψε το 1-2. Στο 80′ Οζέγκοβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Μπεγκάλα και το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2 ενώ στο 83′ ο Σάντος σκόραρε από κοντά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.  με πλασέ αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Η Κηφισιά ανοίχτηκε στο φινάλε για να βρει το γκολ της νίκης και τελικά το δέχθηκε. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων συγκεκριμένα, ο Ροσέρο έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά, πάτησε περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 2-3 στέλνοντας και την Κηφισιά στη Super League 2.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σπίνος, Βαφέας, Σολόα (86’ Γιόβαντσιτς), Νίνης (46’ Μενέντες), Πρίτσας, Κλωναρίδης (41’ Γκόμπελιτς), Μιλίτσεβιτς, Ματέους Σάντος, Τεττέη, Οζέγκοβιτς

Πας Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος (71’ Σόρια), Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Κύρκος (67’ Μίνα), Καραχάλιος (71’ Μπεγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (67’ Τζίνο), Ροσέρο, Κοντε (88’ Παμλίδης).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ