Άρης: Να δείξει χαρακτήρα στη Λεωφόρο

Άρης: Να δείξει χαρακτήρα στη Λεωφόρο

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πραγματοποιήσουν πειστική εμφάνιση και να πάρουν αποτέλεσμα, στο σημερινό (28/4, 20.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο σημερινός (28/4, 20.30) εκτός έδρας αγώνας με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ, φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου. Παρόλα αυτά, ο Άρης θέλει να δείξει χαρακτήρα και να φύγει με αποτέλεσμα από την «Λεωφόρο».

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα, χωρίς, όμως, να έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να κάνει μια μόνο αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Γκαρθία να παίρνει τη θέση του Φετφατζίδη.

Διαβάστε επίσης: Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Γλίτωσαν τα χειρότερα, αλλά έχασαν δύο παίκτες οι «χωριάτες» πριν τον Ολυμπιακό

Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας, σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στην περίπτωση που ο προπονητής του Άρη αποφασίσει να κάνει και άλλες αλλαγές, ο Φεράρι είναι πιθανόν να πάρει τη θέση του Μοντόγια στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Παναγίδης του Σαβέιρο στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Ανσαριφάρντ του Μορόν, στην επίθεση. Ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Βέλεθ κα Βερστράτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ