Άρης : Για άλλα δυο χρόνια στην ομάδα ο Τζανακάκης

Άρης : Για άλλα δυο χρόνια στην ομάδα ο Τζανακάκης

Επέκταση της συμφωνίας του 26χρονου αμυντικού με τους κίτρινους μέχρι το 2020

Έναν βασικό κορμό παικτών φαίνεται να θέλει να διατηρήσει ο Άρης πριν αρχίσει τις προσθήκες και με το σκεπτικό αυτό προχώρησε σήμερα το απόγευμα (20/06) σε ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μανώλη Τζανακάκη μέχρι το 2020, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί και αυτή του Ούγκο Σόουζα.

Με τον 26χρονο αμυντικό υπήρχε προφορική συμφωνία για δυο επιπλέον χρόνια, όπως σας ενημέρωσε to10.gr.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Ο Μανώλης Τζανακάκης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΑΡΗ μέχρι το 2020.

Ο 26χρονος αμυντικός, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρο Καρυπίδη, συμφώνησε την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια με την ομάδα μας.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μανώλης Τζανακάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Από την αρχή είχα ξεκαθαρίσει ότι πρωταρχικός μου στόχος ήταν η παραμονή μου στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος που όλα πήγαν καλά στις συζητήσεις με τον κ. Καρυπίδη και θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΑΡΗ, που είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να τη φοράει.

Έχω να δώσω πολλά ακόμη στην ομάδα. Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι «διψασμένος» για επιτυχίες. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τον κάνουμε περήφανο και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Super League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ