Φουλ για εξτρέμ και στόπερ κινείται η ΑΕΚ

Φουλ για εξτρέμ και στόπερ κινείται η ΑΕΚ

Χαμάντα, Μπογκοντά, Καρντάμπια και… έκπληξη για τα άκρα της Ένωσης, αμυντικό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θέλει για «αντι-Βράνιες» ο Ουζουνίδης.

Το θέμα του Ογκνιέν Βράνιες αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να τελειώσει και τυπικά, με την ΑΕΚ και την Άντερλεχτ να ανακοινώνουν από κοινού την μεταγραφή του Βόσνιου. Έτσι αυτή η εκκρεμότητα ολοκληρώνεται, με την  ΑΕΚ να επικεντρώνεται πλέον στην ενίσχυσή της. Για την οποία έχει γίνει ήδη μια σημαντική προεργασία.

Η Ένωση δεδομένα κινείται στην αγορά και για στόπερ, ψάχνοντας έναν παίκτη που θα μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά τους Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει έναν αμυντικό γρήγορο, με ικανότητα στις προσωπικές μονομαχίες. Προκειμένου να έχει και αυτό το στοιχείο στα μετόπισθεν, μετά την αποχώρηση του Βόσνιου στόπερ.

Ωστόσο η απόκτηση αμυντικού φαίνεται πως θα ακολουθήσει εκείνη του εξτρέμ. Που ξεκάθαρα είναι στην πρώτη γραμμή. Η Ένωση προχωρά για να κλείσει άμεσα την συγκεκριμένη μεταγραφή, μιας και η απόκτηση ακραίου επείγει.

Ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα του Αργεντινού Φεντερίκο Καρντάμπια της Λα Κορούνια, του Βέλγου Τέο Μπογκοντά της Θέλτα, του Σουηδού Ζιλοάντ Χαμάντ της Χάμαρμπι που εξετάζονται. Όμως δεν είναι τα μοναδικά. Αφού οι πληροφορίες που έρχονται από Μαρούσι μεριά θέλουν την ΑΕΚ να κινείται για κάτι δυνατό για τα άκρα, χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Μια και φαίνεται πως μιλάμε για μια δύσκολη αλλά πολύ ποιοτική περίπτωση εξτρέμ, που η Ένωση δουλεύει κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το βέβαιο είναι πως η συγκεκριμένη μεταγραφή θα τελειώσει σύντομα. Με την ΑΕΚ να αποκτά παίκτη για τα άκρα ακόμα και μέχρι την Κυριακή. Πατώντας από εκεί και πέρα το γκάζι για τον στόπερ που θα διαδεχθεί τον Βράνιες και εν συνεχεία και για έναν σέντερ φορ. Ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της ομάδας και στην πορεία να γίνουν και οι επιπλέον κινήσεις που θα κριθούν απαραίτητες. Οι οποίες θα αφορούν πιθανότατα σε έναν ακόμα εξτρέμ αλλά και σε έναν μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ