Ραγδαίες εξελίξεις με Τερίμ στον Παναθηναϊκό – Ο Αλαφούζος το πήρε απόφαση

Ραγδαίες εξελίξεις με Τερίμ στον Παναθηναϊκό – Ο Αλαφούζος το πήρε απόφαση

Κοντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό φέρεται να βρίσκεται ο Φατίχ Τερίμ - Η ειλημμένη απόφαση Αλαφούζου και ο υπηρεσιακός έως το τέλος της χρονιάς

Άμεσες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Η ήττα της Κυριακής (28/4) από τον Άρη στη Λεωφόρο σήμανε και το ουσιαστικό τέλος των όποιων ελπίδων είχαν μείνει για κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague. Με μόνο στόχο που να έχει απομείνει πλέον για το «τριφύλλι» να είναι το Κύπελλο Ελλάδος (ο τελικός στο Πανθεσσαλικό στις 25 Μαΐου κόντρα στον Άρη).

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου – Τι ισχύει για κόσμο στις κερκίδες

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται πως είναι αρκετά απογοητευμένος μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της ομάδας του και είναι πιθανό άμεσα να πάρει τις σχετικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ποια είναι η πρώτη απόφαση που φαίνεται πως θα πάρει άμεσα ο Αλαφούζος; Αρχικά η απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» χρεώνει το μεγαλύτερο μερίδιο της αποτυχίας στον Τούρκο προπονητή και θέλει με την άμεση απομάκρυνσή του να προκαλέσει ένα «ηλεκτροσόκ» στο Κορωπί, με στόχο την αποφυγή της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με υπηρεσιακό προπονητή έως το τέλος της φετινής χρονιάς. Και στο μεταξύ θα συνεχιστεί η αναζήτηση για τον επόμενο τεχνικό, που θα αναλάβει να οδηγήσει τον σύλλογο από την επόμενη σεζόν στον δρόμο των επιτυχιών και του πρωταθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ